CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre de Silvia Colomé
La divina Florència
Dimecres, 09 Febrer 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceuva acollir la presentació del llibre La divina Florència de Silvia Colomé, redactora en cap de Cultura a La Vanguardia.

Admirar Florència és fàcil, descobrir-la de veritat és més dicícil, d'aquí la importància d'un bon guia que ens endinsi en el seu passat per a entendre el seu present. Silvia Colomé reuneix en aquesta guia als personatges que la van habitar i el llegat i les històries dels quals perviuen en tots els seus racons. Dante, Botticelli o Leonardo da Vinci, entre d'altres, s'han unit en aquesta guia per a mostrar al visitant més curiós els racons, detalls, anècdotes i trossos de vida tant de la Florència històrica com de l'encantadora urbs actual.

Sílvia Colomé és redactora en cap de Cultura de La Vanguardia, diari en el qual també ha exercit altres responsabilitats vinculades a l'edició digital. Periodista tot terreny, va començar en la ràdio i televisió públiques d'Andorra, on va guanyar els premis Pirene i Tristaina de Periodisme. Va seguir la seva trajectòria en el món audiovisual a betevé. És autora també de la novel·la La llegenda del Carreró, el conte infantil L'estalactita ploramiques i els relats poètics Retrats nòmades amb l'artista Delphine Labedan.
Propers Esdeveniments