CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Matinée
Kaimerata Concerts
Dimarts, 11 Gener 12:30


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va convocar la preestrena del recital Kaimerata Concerts ofert pel quartet Kaimerata, previ l'estrena del dijous 13 de gener a l'Auditori del Conservatori del Liceu. Durant aquesta matinée de pre-estrena, els assistents van poder escoltar alguns moviments del concert, amb explicacions per a poder apreciar encara més aquesta música tan intensa i magnífica.

Kaimerata és un grup musical liderat pel seu fundador i director artístic, el violinista Kai Gleusteen, concertino del Gran Teatre del Liceu. Des del 2009 treballa en diversos projectes de divulgació musical, com el cicle Kaimerata Concerts, dedicat cada temporada a un compositor diferent, amb la finalitat de donar a conèixer l'univers del músic homenatjat mitjançant una selecció de peces representatives de la seva obra.
 
El cicle, que va néixer en el marc de la programació del Conservatori del Liceu, desperta temporada darrere temporada l'interès d'una audiència àmplia i diversa, que va des del públic més exigent, seduït per la qualitat musical de les interpretacions, fins al públic no assidu als concerts de música clàssica, atret pel format variat i el caràcter pròxim que ofereix el cicle.


Programa (fragments)

Serguéi Rajmáninov
- Sonata per a cello i piano
 
Alfred Schnittke
- Trio de cordes

Músics
  • Kai Gleusteen, violín
  • Albert Coronado, viola
  • Oscar Alabau, cello
  • Catherine Ordonneau, piano
Propers Esdeveniments