CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre de José María Fuster-Fabra
Tu refugio en el infierno
Dimecres, 16 Febrer 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre Tu refugio en el infierno, de José María Fuster-Fabra, advocat, Doctor en Dret i professor. L'acte comptà amb la participació de Jesús Sánchez García, Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

El llibre és la primera novel·la de Fuster-Fabra, en la qual ha abocat gran part de la seva inavaluable experiència amb humor, soltesa i enginy. La història se centra en un inspector de policia atípic, tan canalla com honest. L'assassinat d'una prostituta a Colòmbia desencadena una investigació que explora el tràfic de blanques, el narcotràfic, el terrorisme i la corrupció institucional. El protagonista ens ofereix un passeig pels baixos i els alts fons de Barcelona i una visita detallada a la feina de policies, guàrdies civils, espies, advocats, fiscals, jutges…I polítics corruptes.

José María Fuster-Fabra és advocat, soci degà de Fuster-Fabra Abogados, doctor en Dret i professor universitari. Com a advocat de reconegut prestigi, s'ha distingit en destacats casos de defensa i en la resolució de delictes fiscals o causes investigades per corrupció. És autor, entre altres llibres, de En toga de abogado (Planeta, 2014).
Propers Esdeveniments