CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Maurici Lucena
Present i futur de l'aeroport de Barcelona
Dilluns, 07 Febrer 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Penya Actual i el Cercle del Liceu va convocar el Dinar-Col·loqui Present i futur de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat amb Maurici Lucena, President i Conseller Delegat d'Aena.

Durant el dinar, Maurici Lucena va presentar l'activitat del gestor aeroportuari Aena, una de les empreses aeroportuàries més grans del món en nombre de passatgers i capitalització borsària, particularitzant en l'activitat present i futura de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

Maurici Lucena és President i Conseller Delegat d'Aena des del 2018. Ha treballat tant al sector públic com al privat, ocupant càrrecs directius al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, Enginyeria de Sistemes per a la Defensa d'Espanya, l'Agència Espacial Europea o el Banc Sabadell. Va ser diputat i portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Parlament de Catalunya. A l'àmbit docent, va ser professor associat del Departament d'Economia de la Universitat Carlos III de Madrid. És autor del llibre En busca de la pócima mágica. Las políticas industriales y de innovación que funcionan... y las que no. És coordinador, juntament amb Rafael Repullo, del llibre Ensayos sobre economía y política económica. Homenaje a Julio Segura.
Propers Esdeveniments