CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre de Miquel Molina
Proyecto Barcelona: ideas para impedir la decadencia
Dimecres, 09 Març 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre Proyecto Barcelona: ideas para impedir la decadencia de Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia. Amb la participació d'Isabel Vidal, directora del Grup Focus i presidenta de l´Associació d´Empreses de Teatre de Catalunya.

El debat és Barcelona. El punt de partida, una sensació compartida: la capital catalana ha perdut impuls mentre altres ciutats competidores el guanyen. És el moment de redefinir estratègies, d'implicar a tots els agents, de marcar-se metes amb la vista posada en els nous eixos del futur: mobilitat elèctrica, entorn saludable, digitalització, intel·ligència artificial...

Miquel Molina va començar la seva carrera periodística a El Periódico de Catalunya, Segre i El Periódico d'Aragó. L'any 2007 va entrar a la redacció de La Vanguardia, de la qual avui és Director Adjunt. Va ser corresponsal de l'agència Europa Press i col·laborador de diverses publicacions econòmiques. L'any 2005 va publicar el seu primer llibre L'Everest a l'hora punta, li van seguir La flor del malLa somnàmbulaAlerta BarcelonaCinc hores a Venècia i Naturalesa morta.
Propers Esdeveniments