CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre d'Ignacio Peyró
Un aire inglés: ensayos hispano-británicos
Dimarts, 22 Març 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu presentà el llibre Un aire inglés: ensayos hispano-británicos d'Ignacio Peyró, periodista i escriptor.

El llibre recull articles de tema britànic publicats entre el 2008 i el 2021 en revistes com Ínsula o Vanity Fair i diaris com El País o ABC. Aquest volum, en l'esperit anglo que va de la Suite anglesa de Julien Green a les Coses angleses de Patrick Mauriès, recull algunes de les inquietuds primeres que cristal·litzarien en el llibre Pompa y circunstancia, al mateix temps que reuneix peces escrites a rebuf del seu feliç acolliment.

La presentació va anar a càrrec de Sergio Vila-Sanjuán, director de Cultura/s, escritor y periodista.

Ignacio Peyró ha publicat articles a El País, El Mundo, ABC, La Vanguardia, La Razón, El Español o Libertad Digital, així com a revistes nacionals, anglosaxones i franceses. Ha assessorat diverses personalitats de la política nacional i ha estat conferenciant en institucions com la Universitat d'Oxford, la British Library o el CCCB. Actualment és director de l'edició digital de Nueva Revista, cap del projecte d'opinió en línia de The Objective i director de l'Institut Cervantes de Londres. Ha publicat Pompa y circunstanciaLa vista desde aquí i Comimos y bebimos.
Propers Esdeveniments