CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Restaurant del Cercle del Liceu
Degustacions gastronòmiques II
Divendres, 25 Març 19:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


En aquesta segona edició, els nostres convidats són els Cellers Perelada (Family Wineries Since 1647 - Família Mateu Suqué) amb els seus exclusius vins de l'Empordà: 5 Finques Reserva, Finca Espolla, Finca La Garriga, Finca Malaveïna i Aires de Galabert.

Perelada té la voluntat d'aprofitar al màxim l'enorme potencial vinícola de l'Empordà. Per això dediquen un gran esforç a experimentar coses noves i treure'n conclusions.

Quan Miguel Mateu va comprar el Castell de Perelada el 1923, una de les seves principals il·lusions era recuperar la seva tradició vitivinícola. Així és com van néixer les Caves del Castell de Perelada, al cor de l'Empordà, una comarca que gaudeix d'unes condicions geoclimàtiques privilegiades gràcies a la proximitat del mar Mediterrani i l'extraordinària heterogeneïtat de les terres.

Vam contar amb la presència de Delfí Sanahuja, cap d'enologia de Perelada, un apassionat del món del vi, metòdic i curiós que aposta per la innovació i la investigació per al desenvolupament dels vins de Perelada. Sempre cerca la millora contínua, posant-se reptes per elaborar cada cop millors vins. El 2015 va ser guardonat com a millor enòleg de l´any per l'Associació catalana d'Enòlegs.

El Restaurant del Cercle del Liceu va oferir un tast de cinc vins de les Bogedas Perelada, acompanyats d'un selecte assortiment de formatges espanyols.

5 finques reserva: Un vi complex que expressa els diferents microclimes, terrenys i varietats de l´Empordà.
Finca Espolla: Sota la serra de l'Alberra, la pissarra negra reforça el caràcter fresc, balsàmic i afable d'aquest vi.
Finca La Garriga: Les vinyes més velles del celler ens regalen un vi capaç d'expressar tot el potencial de l´Empordà.
Finca Malaveïna: Un vi de finca elegant i complex que ha esdevingut un dels referents més significatius del panorama vinícola del nostre país. Aquest serà el nostre vi recomanat durant el mes de març.
Aires de Garbet: Si hi ha una varietat típica de l'Empordà, és la Garnatxa. Plantada a Garbet, dóna un vi expressiu, extremadament mediterrani.
Propers Esdeveniments