CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Matinée de pre-estrena
Kaimerata Concerts II
Divendres, 25 Febrer 12:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va presentar la segona sessió de preestrena de Kaimerata Concerts amb el quartet Kaimerata. Durant aquesta matinée de pre-estrena, els assistents van poder escoltar peces de Xostakóvitx i Txaikovski, amb explicacions per a poder apreciar encara més la música.

Kaimerata és un grup musical liderat pel seu fundador i director artístic, el violinista Kai Gleusteen, concertino del Gran Teatre del Liceu. Des del 2009 treballa en diversos projectes de divulgació musical, com el cicle Kaimerata Concerts, dedicat cada temporada a un compositor diferent, amb la finalitat de donar a conèixer l'univers del músic homenatjat mitjançant una selecció de peces representatives de la seva obra.
 
El cicle, que va néixer en el marc de la programació del Conservatori del Liceu, desperta temporada darrere temporada l'interès d'una audiència àmplia i diversa, que va des del públic més exigent, seduït per la qualitat musical de les interpretacions, fins al públic no assidu als concerts de música clàssica, atret pel format variat i el caràcter pròxim que ofereix el cicle.


Programa (fragments)

Quartets de corda de Xostakóvitx i Txaikovski.

Músics
  • Kai Gleusteen i Liviu Morna, violí
  • Albert Coronado, viola
  • Oscar Alabau, cello
Propers Esdeveniments