CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Projecció del documental
Dancing Beethoven, d'Arantxa Aguirre
Dilluns, 21 Març 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va convidar a la directora Arantxa Aguirre, per presentar el seu documental Dancing Beethoven i informar-nos de la gènesi del projecte.

Arantxa Aguirre és doctora en Filologia Hispànica i ha desenvolupat una llarga carrera professional vinculada al món del cinema, formant part de l'equip de directors com Mario Camus, Pedro Almodóvar, Carlos Saura o Luis García Berlanga, entre d'altres. Ha participat en nombrosos festivals internacionals, sent premiada a Documenta Madrid i al WOW Film Festival per American swan in Paris. El seu últim llargmetratge, Dancing Beethoven, va ser nominat als Premis Goya.

Dancing Beethoven ens endinsa en la posada en escena de la coreografia de la Novena Simfonia de Beethoven a càrrec de la companyia Béjart Ballet de Lausanne: la història d'aquesta obra, els reptes d'aquesta representació multicultural, els assajos amb el treball metòdic i exigent dels ballarins i la col·laboració entre la formació suïssa, el Ballet de Tòquio i l'Orquestra Filharmònica d'Israel dirigida per Zubin Mehta. Una col·laboració fascinant amb molts nivells de complexitat i que aconsegueix crear un dels esdeveniments coreogràfics de major èxit i impacte del segle XXI.

*Aquest esdeveniment s'ha creat amb la col·laboració d' Alma Hotels.
Propers Esdeveniments