CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Recital de piano
Albert Guinovart i Roger Padullés
Dimecres, 27 Abril 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va presentar al recital de Lied amb el tenor Roger Padullés i Albert Guinovart al piano.

Van començar interpretant el cicle An die ferne Geliebte op. 98 de Beethoven que consta de sis cançons que s'interpreten sense solució de continuïtat, i que és considerat el primer cicle de Lied de la història.
Van continuar amb el Dichterliebe (Amor de poeta) de Guinovart, l'últim cicle de Lied fins al moment. A petició del tenor, Guinovart va musicar els mateixos poemes de Heinrich Heine que componen el conegut Dichterliebe de Schumann, donant una visió diferent i actual del genial poeta alemany.

Nascut a Sallent, Roger Padullés va iniciar la seva formació vocal a l'Escolania de Montserrat. Es va formar amb J. Probustay posteriorment es va traslladar a estudiar cant a Freiburg (Alemanya). L'any 2009 va guanyar el Segon premi i el guardó Plácido Domingo al Concurs Internacional Francesc Viñas. Va continuar la seva formació a la Opéra-Studio del teatre d'Estrasburg (França) i inicia a continuació una carrera professional que ho ha portat a cantar per teatres de tot el món, dirigit, entre altres, per Zubin Mehta o escènicament per Peter *Brook o Christoph Merthaler. 
Especialitzat en Lied i oratori, actua en sales com el Capitole de Toulouse o els Rosenblatt Recital Series de Londres. 

Albert Guinovart és un dels músics més complets i polifacètics actuals. La seva activitat professional es divideix entre la seva dedicació com a pianista, compositor i docent. És conegut pels seus premiats musicals, així com per les seves òperes, ballets i música simfònica, destacant les seves Requiem, Et Deum i Gloria. Aquestes obres estan gravades per segells com Harmonia Mundi, Emi, Decca o Sony. Té tres Premis Butaca i dos Max; compta amb el Premi Ciutat de Barcelona i és Steinway Artist.

Crítiques Dichterliebe
 
Propers Esdeveniments