CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre d'Esperanza Aguirre
'Sin Complejos'
Dilluns, 09 Maig 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va convidar a Esperanza Aguirre per a presentar el seu nou llibre Sense Complexos, al costat de Santiago Fisas.

Persona de fermes creences, Esperanza Aguirre sempre ha advocat per la via liberal en política i economia des que la convencessin, ja en la seva joventut, els clàssics com Adam Smith, J. Hayeck i altres. La llibertat d'opcions ofereix més possibilitats que l'estretor del dogma. Esperanza ha exercit les més vegades la seva decidida convicció en la seva carrera política i en la seva vida personal, principis que ara aconsella sense complexos als seus companys de partit i lectors en el seu valent llibre del mateix títol.


Esperanza Aguirre és una política espanyola, ministra d'Educació i Cultura entre 1996 i 1999, presidenta del Senat entre 1999 i 2002 i presidenta de la Comunitat de Madrid entre 2003 i 2012. 

Santiago Fisas va ser alcalde de Barcelona en 1999, vicepresident primer del Comitè Olímpic Espanyol i Conseller de Cultura i Esports de la Comunitat de Madrid. Entre 1996 i 2004, va ser vocal de la Comissió Executiva i Junta de Govern del Consorci i del Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu.
Propers Esdeveniments