CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència de Jordi Pardo
Pau Casals, excel·lència musical y defensa de la pau
Dilluns, 16 Maig 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va convidar a Jordi Pardo, qui ens va parlar de l'obra i la vida de Pau Casals.

Pau Casals és sens dubte un dels noms més universals de la música del segle XX. Músic total, va ser aclamat internacionalment per la seva excel·lència com a violoncel·lista, però també com un gran director d'orquestra. Va desenvolupar la seva activitat com a compositor i mestre al llarg de la seva intensa vida. 
 
Jordi Pardo és director general de la Fundació Pau Casals, gestor cultural, arqueòleg i historiador per la UB, i EMPA, FGAP per ESADE. És també membre del banc d'experts en cultura i desenvolupament d'UNESCO i membre de la Comissió Europea per a la selecció de les Capitals Culturals d'Europa. És president del “Cercle de Cultura” de Barcelona.
 
* L'esdeveniment tindrà una continuació el dia 8 d'octubre amb una visita exclusiva al recentment renovat Museu Pau Casals al Vendrell. La visita serà guiada pel director de la Fundació Pau Casals i conclourà amb un esmorzar als jardins del museu.
 
Propers Esdeveniments