CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
11. «Breu història de l'òrgue» per Juan de la Rubia
La Comissió de Música es complau a presentar-los la 11ª de les Càpsules Musicals, gravades durant el confinament. Aquesta secció setmanal està formada per breus interpretacions instrumentals i xerrades curtes d'artistes consagrats i noves generacions.
 
En aquesta ocasió en organista Juan de la Rubia ens presenta la seva «Breu història de l'òrgan» des de la Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Stuttgart.
 
Juan de la Rubia és organista titular de la Sagrada Família i professor en la Escola Superior de Música de Catalunya. Ha actuat en els principals escenaris d'Europa, així com a Amèrica i Àsia, amb un acolliment excel·lent del públic i la crítica. En els últims anys, la seva activitat concertística ha estat incessant, actuant en més de vint països i en escenaris com l'Auditori Nacional de Música de Madrid, Palau de la Música Catalana, Konzerthaus de Berlín, Gewandhaus de Leipzig, Elbphilharmonie d'Hamburg, les Catedrals de Colònia i Westminster (Londres), St. Sulpice de París i el Teatre Mariinsky i la Philharmonia de Sant Petersburg, per nomenar algunes.


  VEURE VIDEO  

Propers Esdeveniments