CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
13. «La direcció d'orquestra vista des de Weimar» per Mauricio Sotelo Romero
La Comissió de Música es complau a presentar-los la 13a de les càpsules musicals enregistrades durant el confinament. Aquesta secció setmanal està formada per breus interpretacions instrumentals i xerrades curtes d'artistes consagrats i noves generacions.
 
En aquesta ocasió, Mauricio Sotelo Romero ens acosta al món de la direcció d'orquestra des d'un punt de vista acadèmic, com a estudiant d'aquesta matèria.
 
P. Mauricio Sotelo-Romero (San Lorenzo de El Escorial, 2000) va rebre des dels quatre anys una àmplia formació musical (violí, clavecín, cor, orquestra, teoria, etc.) abans de prosseguir la seva educació a Berlín on, a partir dels onze anys, va poder sumar experiències tan diverses com la de cantar en el Cor Jove de la Berliner Staatsoper o ser concertino del Jove Ensemble de Música Contemporània de Berlín. L'any 2014 comença a prendre classes de Direcció d'Orquestra amb Alexander Gelovani i participa en diverses classes magistrals impartides pel Mestre Jorma Panula. Havent cursat paral·lelament el Liceu Francès, l'any 2018 obté tant el Baccalauréat littéraire, com el Deutsches Berliner Abitur amb matrícula d'honor. Actualment, és estudiant de Direcció d'Orquestra a la Hochschule für Musik de Weimar a la classe del Prof. Nicolás Pasquet. Ha treballat amb orquestres com la Jenaer Philharmonie o la Staatskapelle Weimar.


  VEURE VIDEO  

Propers Esdeveniments