CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
4. «La biblioteca del Cercle del Liceu» per Òscar Ferrer Bech
La Comissió de Música del Cercle del Liceu es complau a presentar-los la quarta de les càpsules musicals. Aquesta secció setmanal està formada per breus interpretacions instrumentals i xerrades curtes d'artistes consagrats i noves generacions.
 
En aquesta ocasió, Òscar Ferrer Bech ens parla sobre «La biblioteca del Cercle del Liceu» i com aquesta ens ajuda a conèixer més sobre la història dels primers anys del Cercle, així com la seva relació amb diversos personatges destacats de l'escena cultural de Barcelona.

Òscar Ferrer es va graduar en Història per la Universitat de Barcelona i en Humanitats per la Universitat Internacional de Catalunya, carrera que va començar amb una beca atorgada per aquesta institució. Va acabar Humanitats a Corea del Sud, amb una ajuda de la Korea University. Va rebre una beca per a cursar un màster en literatura a la Universitat d'Edimburg, que va acabar amb honors a l'agost de 2019. Aquest octubre començarà un màster en Història a la Universitat de Cambridge.

 
  VEURE VÍDEO  

 
Bibliografia:
Alier, Roger. "El Cercle del Liceu i la Música." El Cercle del Liceu, Història, Art, Cultura. Edicions Catalans, S. a., 1991, pàg. 147-184.
Escartín, Eduard. "La Història del Cercle i el Cercle en la Història." El Cercle del Liceu, Història, Art, Cultura. Edicions Catalans, S. a., 1991, pàg. 147-184.
Trenc, Eliseo. "Hispània, una revista modernista?" PILAR, 2005, pàg. 273-282.
Trenc, Eliseo. "El Modernisme en les arts gràfiques a Espanya, particularment a Aragó". Argensola: Revista de Ciències Socials de l'Institut d'Estudis Altoaragoneses, n. 114, 2004, pàg. 63-86.
Vélez, Pilar. "Els "Biblioteques il·*lustrades" una nova visió de l'esteticisme. D'Art: Revista del Departament d'Història de l'Art, n. 3, 1987, 201-212


Propers Esdeveniments