CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
5. «Dichterliebe» per Luis Gago
La Comissió de Música del Cercle del Liceu es complau a presentar-los la cinquena de les càpsules musicals gravades durant el confinament.Aquesta secció setmanal està formada per breus interpretacions instrumentals i xerrades curtes d'artistes consagrats i noves generacions.
 
En aquesta ocasió, Luis Gago ens parla de Dichterliebe, un cicle de cançons de Robert Schumann de l'any 1840 per a veu solista amb acompanyament de piano. Es compon de 16 textos del poeta Heinrich Heine i juntament amb els cicles de Franz Schubert formen part del nucli més selecte del repertori romàntic en aquest gènere.
 
Luis Gago
ha treballat en Ràdio Clàssica (RNE) i al Teatro Real. Ha traduït, entre molts altres llibres, El Nou Diccionari Harvard de Música, El soroll etern i Escolta això d'Alex Ross, Johann Sebastian Bach de John Eliot Gardiner i Viatge d'hivern. Anatomia d'una obsessió de Ian Bostridge. És crític musical del diari El País.


  VEURE VIDEO  

IMPORTANT: Els informem que aquest contingut s'ha pujat a YouTube de manera privada i és exclusiu per als socis del Cercle del Liceu. Amb l'objectiu de respectar els drets d'imatge i de propietat intel·lectual de l'autor, els preguem s'abstinguin de compartir-lo amb tercers, ja sigui per email, xats o xarxes socials. Queda totalment prohibida la seva reproducció, distribució o còpia, total o parcial, per part de tercers.

Propers Esdeveniments